Coach Kevin

ik Hallo ik ben KevinNoël, bewegingsdeskundige, bewegingspromotor en sportliefhebber tout court.

10406786_10154218604815228_5530761130422131857_n
Posterboy Race Against Nature.

Sinds jongs af aan ben ik een actieveling, van spelen in het veld tot boomklimmen op het pleintje. Later werd spel omgeruild voor sport en begon ik met basket. Enkele andere sporten die ik daarna nog beoefend heb in clubverband zijn trampoline, kung-fu, break/streetdance, turnen en schoonspringen. Daarbuiten deed en doe ik nog steeds geregeld aan lopen, wielrennen en mountainbiken (MTB).

Ook in mijn opleidingen zocht ik de sport op. Tijdens mijn humaniora volgde ik eerst sport-wetenschappen om vervolgens over te schakelen op Lichamelijke Opvoeding en Sport. Mijn keuzesport was volley waardoor ik zowel in de schoolploeg volleybal als basketbal zat. Bij men hogere studie heb ik de bachelor Sport en Bewegen afgerond te Howest Brugge. Ik ben daarnaast ook in het bezit van een postgraduaat Functional Training via Functional Training Academy – Howest.

ski
Me @ Andermatt

Op twaalfjarige leeftijd vond de eerste sneeuwklas plaats, ik had al snel de smaak te pakken en wou vanaf dan zoveel mogelijk op de pistes staan. Zo werd ik op mijn 16e reeds skimoni. Hierin heb ik me intussen bijgeschoold tot Landes 1 (Oostenrijkse skischool) en ga ik me nog verder verdiepen.

stage_ry