Bye Bye @ Oeganda

Onze laatste dag in Oeganda was fietsloos ondanks ons late vertrekuur. De grote te overbruggen afstand zorgde voor een lange en vermoeiende busrit. Reken daar nog enkele haltes, een lunchbreak en een demonteer-je-fiets-in-het-midden-van-de-straat-stop bij, en je bent al gauw heel wat tijd kwijt. Wel hebben we in de voormiddag nog ruimschoots van de prachtige natuur genoten. Zo maakten we een kleine wandeling tussen het park en onze verblijfplaats in.

Toen het dan zover was om afscheid te nemen ging dit heel erg hectisch. Wegens verschillende vluchten werden we opgedeeld en ontbraken nog enkele knuffels. Maar na de check in die bij mij vlot verliep konden ze toch nog geïnd worden. Enkel Valerie kreeg ik niet meer te pakken. Zij knoopt nog enkele dagen Zanzibar aan deze onvergetelijke reis en was reeds aan het pre-boarden.

Met z’n zessen richting Amsterdam, waar ik jammer genoeg geen afscheid kon nemen van Sven, Joyce & Carl. Landen en een kwartiertje later boarden is vrij krap als je nog enkele malen door de controle moet… Even later dus richting Brussel, waar de grootste groep nog aan het wachten was op de bagage. Een extra knuffelmoment drong zich op.
Mijn bagage stond echter nog steeds op Schiphol. De met rood grind bestofte fietskledij zal dus iets later de was in gaan dan voorzien. Nog even nagenieten van deze unieke ervaring en dan uitkijken naar de reünie!

Ik kijk al uit naar een volgende editie, Kevin!

Kevin @ Sportilicious

Bewegingsdeskundige & sportliefhebber.

Geef een reactie