De Looverscharters

Hmm miezerende vrije dag, net als ik eindelijk eens de “Looverscharters” reeks wou aanpakken. Toch maar eens de buienradar checken en hopen op drogere vooruitzichten. Met een klein uurtje verwachte neerslag toch richting Tielt getrokken.

Poelbergmolen

Bij #1 was het nog aan het regenen, maar die kon ik makkelijk in de wagen loggen. WP1 #25 was weerbestendig, dus dat was handig tussen de resterende drupjes. Toen #2 aan de beurt kwam, was er een droge periode.

#3 was ietsjes moeilijker om vinden en hij ging gepaard met een momentje van schuilen. #4 had de tip niet maar vandoen want een geowegje heeft zich al gevormd. #5 in tegenstelling tot de derde wel snel gevonden.

#6 is een specialleke, maar met de tool lukte het niet om de oplossing te bekomen. Via de hint dus maar na een tijdje sukkelen. Hier dus wel wat tijd verloren… #7 vond ik gewoonweg leuk en krijgt een favo mee. #8 van hetzelfde laken een broek. Hier toch 2 minuutjes moeten peinzen eerlijk gezegd. Intussen ook nog eens de “Meikensbossen” ertussen geknald.

#9 & #10 werden makkelijk gevonden 🙂 . Na een klein tussenspel aan de molen moest er nu wat langer geschuild worden,pff.Verder,WP2 #25 werd genoteerd en omgezet naar de info voor wp3. En alwaar dit gedaan werd was het een druk geopunt want de eartcache “CUESTA” werd vlakbij gelogd. En ook meerdere info werd vergaard om “SAMEN OP ZOEK NAAR SPOREN” multi’s op te lossen.
Zo werd dan ook de rest van deze multi-reeks bezocht, dus best een pittige omweg. Maar toch goed voor 4 extra logs.

Terug naar de Looverscharters dan. “#11 & #12” vlotten snel. “WP3 #25” was even tellen. En “#13 t.e.m. “#16” vlogen

UV-licht laat de opdracht zien, magneetjes helpen ontgrendelen.

zo mogelijks nog sneller voorbij. Het was intussen droogtij, dus dit speelde wellicht ook ’n rol.
“#17” vergde wat meer van men zoekkracht, mooi gedaan.

“#18” viel nog mee qua moeilijkheid. “#19 en WP4 #25” volgden genadeloos. “#20” was wederom mooi gedaan, doch snel gespot. Net als “#21 & #22”, waarbij die laatste me deed denken aan Dr No (scene; Under the coconut tree…).

Soit, hoe dichter bij de finish, hoe mooier de dag werd! Prachtige stilletjes ondergaande zon en koetjes die met de boer aan het dollen waren terwijl ik “#23 en #24” zat te loggen. Even later ging ook de finale multi voor de bijl! “#25” was een mooie afsluiter!!

Bedankt D.FORCE voor de mooie reeks!

Kevin @ Sportilicious

Bewegingsdeskundige & sportliefhebber.

Geef een reactie