De Speld in een hooiberg

Wandelpaadje

Na een paar daagjes verlof eerder op de week, zat de zin om te cachen op deze werkendag er nog in. Nog wat tijd over voor de late en zodoende op zoek naar “Een speld in een hooiberg”. Na enkele logs te lezen vreesde ik dat er wat tijd zou kruipen in het eerste wp. Maar ik zou ik niet zijn als ik net die dan snel vind. (nvdr; Ik raak meestal vast op de punten die al de rest wel makkelijk vindt…). Na men wandeling ook de volgende cachers op weg kunnen zetten bij dit eerste wp.

Eigenlijk vond ik alle tags en caches zeer vlot. Cache 1 werd om 11.15u gelogd en #8, na 5km, om 12.32u. Cruising, I like it, terwijl je soms toch goed moet kijken. De route sprak me ook zeer aan. Meermaals de rustige banen bereden met de fiets, maar het pad tussen de koetjes was me onbekend. Meteen ook even de vleermuizenbunker bekeken.

Enige jammere was dat ik de bonus niet te pakken kreeg. In eerste instantie kon ik de getallenreeks niet interpreteren. Een weinig rekenwerk en logisch nadenken bracht me echter op een coord dat 3m van het originele ligt. (werd achteraf bevestigd).
@ work, er dan ineens wel achter gekomen wat de nummertjes wilden betekenen. Na de arbeid nog eens teruggekomen, maar in de donkerte mocht het niet baten… Misschien teveel kruit verschoten zoals op #2 & #7? Toch zal ik hem eens vinden!

Bedankt Ha&Co voor weer ’n leuke en mooie wandelreeks!
Favo bij #1 vermits de bonus nog te ontdekken valt.

 

Kevin @ Sportilicious

Bewegingsdeskundige & sportliefhebber.

Geef een reactie