Favo points uitdelen

Weinig slaap, donker weer en een laat vertrek zijn niet de meest ideale cache-omstandigheden. Desondanks werd een hele mooie lognamiddag te Daknam. Niet te ver van huis en nog een paar DT waardes op de matrix die konden gevuld worden, waren extra troefjes bij de reeks. Nu ja, reeks of toer, zou de caches wat te niet doen. Want de meeste zijn speciallekes. Er gaan dan ook 3 favo’s uitgedeeld worden!

We weten alvast naar waar te vertrekken, thx Urbain

Nobel: vormde de start en meteen al eentje zoals ik ze graag doe, met een miniklimmetje.
Links of Rechts: Hier was de tip niet van toepassing door de camouflage van men voorgangers. Na een paar minuutjes dan toch gevonden.
Op en Neer: 7-8m afwijking gaf de gps hier. Even vrees dat hij zou verdwenen zijn door de gerooide bomen… maar neen, nog steeds gezond en wel. Met een originele manier om de cache eruit te nemen.
Huisje: Deze spreekt voor zich natuurlijk.
Peuter: Hier kreeg ik opnieuw heel veel afwijking, maar toch was het overduidelijk waar ik zijn moest. De cache nemen was andere koek! Lang zitten “peuteren” met men worstenvingertjes. Met de methodische aanpak lukte het dan ineens wel.

Wegens de gespendeerde tijd aan deze werd ik bijgehaald door de Mechelse cachers PieceOfCacke1 en ouders. Dus snel door naar de volgende terwijl zij deze mochten ontrafelen. 

Bruin: Was geen probleem, I love this stuff.
Reinaert: De sluwe vos had me niet beet bij deze, snelle log dus 🙂
Heen en weer: Een zitcache die een favo krijgt.
Pauze: Geen pauze genomen, die volgde later. Loggen nu.
Grimbeert: Toch 10min geduurd alvorens ik de sleutel tot openen vond. +favo
De doos van Merlijn: Deze toverdoos ging dan weer wel sneller dan 1-2-3 open.
Bijna 5: Hmm, vond deze in eerste instantie niet. Pas toen ik de verdoken tip zag drong het tot me door… dom van me.
Huis van Albert: Geen idee wie Albert is, maar zen gras was afgereden. Tijd voor een pauzeke met wat chocolade verderop. Zo konden de Mechelse vrienden verder op pad. Na de break er wat verder op ingegaan dan voorheen en gelogd. Albert zen pelouse ligt er terug.


Nu ging het weer ff vlotter na het dipje;
Middendoor: Instafound
Isegrim: De enige normale van de reeks vormde geen probleem.
Suske of Siske: Leuke foto van Siske genomen hier.
Memory: Toffe wp’s. Tijdens het spel zelf kwam de regen en de drup opzetten. Hierdoor 2 cijfertjes omgewisseld. Slechts 200m in vogelvlucht (maar door onbereikbaarheid er naartoe goed voor 2km extra). Na correctie van de CO dan wel makkelijk gespot.

Door de omweg was ik terug nabij de Spletterenbrug. Ik was los aan het zoeken omdat ik de code herkende maar niet terug vond… Luc-If-Er wist me de codenaam mee te geven waarop ik de coords berekende. Wat in feite 20′ tijdverlies was, want ik zat op 30cm te zoeken en had hem sowieso wel gevonden :p Toch favo verdiend door de combi puzzel-history-avontuur.

-> laatste hordes
Oo: Op weg naar hier vreesde ik een lange zoektocht. Smartphone was ondertussen ook dood. Maar het werd een instafound. Toch wat tijd goed gemaakt. Vind deze dan ook leuk gedaan. +Favo hier dus voor de ronde.

Den boom in! Owja, donker hé?!

RIP Coppe: Durfde deze niet goed te benaderen, liep wel wat volk. Dus eerst wat de batterijtjes opladen. Daarna gevonden op de verwachtte plek.

Tijdens de schemer ook nog Daknam Pontweg/Kapel en Fietscache tour de Force #3 gelogd. Checker had ik gisteren op 2min opgelost en hem vinden duurde slechts even lang 🙂 zelfs in den donker. Ook Terrain&Game1 bezocht, maar geen mat om te benaderen.
Ter compensatie de WherIGo Hangman Flags – Belgium gespeeld en getekend ter velde, leutig spel.

Verder op weg naar huis en daar ook in de buurt zat nog Achter ’t Scheepken, een boomcache. Maar wie maakt nu een nachtcache van een klimcache. Ikke dus. Nostalgie naar de tijd dat ik nog veel in bomen vertoefde. Zalig.

Thx KAJ22 (e.a.) voor deze caches & de dus leuke namiddag/avond.

Kevin @ Sportilicious

Bewegingsdeskundige & sportliefhebber.

Geef een reactie