Halloweencaching

Bij een vorige passage met Belheurke, was de stash van multi 3 Parkbos Grand Noble verdwenen. Met men partner in crime voor vandaag, Luc-If-Er, werd wel een (open) cache gevonden. De bijhorende mystery’s werden ook stuk voor stuk soepel gevonden, na noodzakelijk getel. (note; Multi 2 kon deze maal niet meer bovengehaald worden)

Er stond nog een speciale Halloweencache op het programma deze avond, maar daarvoor was het nog te vroeg. En omdat we beiden nog dorst hadden naar meer besloten we er nog Vi3r op een rij te loggen. Zo ging de teller nog wat omhoog.

Ik was nog wat te vroeg te Poeke en besloot om alvast op zoek te gaan naar Poeke I. En zoals meestal, niet langs de kortste weg, want die bleek verdwenen. Soit, de cache zelf werd goed gevonden ondanks een tiental meter afwijking.
Een eerste poging om Poeke II wp1 te vinden lukte me niet, best moeilijk ’s avonds in een bos…

Dan maar terug naar de parking alwaar Luc-If-Er ook net arriveerde en een weinig later ook Gentse Haviken (of iemand die er op leek), BasOpPad,… Om 19.15u mochten we van de duistere host starten. Enkele minuten later hadden we het al zitten, gewaarschuwd verschieten, ’t is een raar fenomeen. Image and video hosting by TinyPic

We zetten braafjes onze weg voort van wp naar wp, want er liep maar schimmig volk rond. Het verlichtte kasteel was ook de moeite om zien. En het logboekje werd veel te vlug ontdekt naar onze zin, want het was danig plezant… Bedankt voor deze supercache Jostje.

Om af te ronden nog even terug mee met de compagnon naar Poeke I. En vervolgens samen naarstig hikend op weg naar de start van Poeke II. Op melodieuze wijze de tag gezien, nadat eerst quasi groepsgewijs de stash werd ontdekt. Deze leuke namiddag/avond werd nog afgesloten met een gezellig keuvelen ter plekke.

Kevin @ Sportilicious

Bewegingsdeskundige & sportliefhebber.

Geef een reactie