Sanctus Petrus

De nieuwe virtual te Gent-St-Pieters stond al van bij het verschijnen op het verlanglijstje. Toch werd deze gehouden voor een druilerige zondag-werkendag als deze. Maar op weg naar deze eerst even getracht de “oppikker” “GENT BICYCLE” te vinden. Na bijna 45′ is dit niet gelukt! Mogelijks weer verplaatst, of misschien zelfs weg? Graag even nakijken, want de vorige 3 bezoekers konden hem ook al niet op-“sporen”. Coords leken me juist te zijn, dus daar ligt het wellicht niet aan.

Dan maar snel de focus leggen op het hoofddoel, “Sanctus Petrus”! Damn, ik herken de achterzijde van het station en de buurt haast niet meer. Gelukkig was the place to be wel nog vertrouwd. In tegenstelling tot de meeste andere bezoekers keek ik vroeger ook al es in het ronde. Doch niet zo nauwkeurig als nu natuurlijk.
Enkele steden herkende ik al adhv het fragmentje. Bij anderen moest er toch wat gezocht worden alvorens het puzzelstukje paste. Het te vormen woordje werd gecomponeerd en verstuurd ter controle, terwijl de buitenselfie werd genomen.
Alweer een mooie cache van Gentse Haviken die een favo krijgt, thx

Zoals meestal breidde ik nog een verlenging aan de zoektocht. Nu was dit er eentje ter aanvulling van men DT-matrix. “’t Schipperke” met z’n D4/T3.5 was eentje waar ik eerder niet aan had durven beginnen. Ik wist niet goed wat te verwachten… Het lezen van de logs deed me er anders over nadenken en deze bleek uiteindelijk heel makkelijk te gaan. Na een trustfall voorover klom ik aan boord en na de log deed ik nog een jump of faith om weer terug aan wal te klimmen. Het beperkte zicht om dit uur en de koude gaven wel een extra dimensie en mentale moeilijkheid mee. Zodanig wat aan de sterrenwaarde tegemoet te komen. Anders was dit voor mij heel wat makkelijker dan aangegeven. Wel ’n favo voor het ideetje om daar een te plaatsen!

Kevin @ Sportilicious

Bewegingsdeskundige & sportliefhebber.

Geef een reactie