Survivalrun Adegem (afgelast)

Vandaag zou normaliter de survivalrun Meetjesland doorgaan te Adegem. Doch de windvlagen doken op als spelbreker. De organisatie besloot dan ook om op veilig te spelen…  Een zeer jammer voorval, maar tegen de krachten van de natuur is niemand opgewassen.

Sinds 1995 worden jaarlijks survivalruns georganiseerd door de club uit het Meetjesland. De ervaring is dan ook groot en te merken bij de wedstrijden. Door deze goede reputatie en de enorme boost van obstakel runs de voorbije jaren, is ook de populariteit van de survivalrun gestegen. Vandaar dat er deze morgen enkele honderden teleurgestelde deelnemers de aftocht moesten blazen.

Thans kijken we alvast uit naar de volgende editie. Meer info over de club en wedstrijden vind je hier. Je kan er ook zelf enkele trainingen gaan meedoen ter voorbereiding van een wedstrijd of als kennismaking met deze zeer uitdagende sport. Wie echt van nul moet beginnen, maar graag eens zou tonen uit welk hout hij/zij gesneden is kan getraind worden door Sportilicious. Aarzel dus niet contact op te nemen.

Kevin @ Sportilicious

Bewegingsdeskundige & sportliefhebber.

Geef een reactie