Train The Coach #1

Vanaf gisteren 1 mei ben ik terug aan het trainen geslagen na een vrij lange inactieve periode. Deze keer geen uitgeschreven en gepersonaliseerd programma, maar wel FUNbeleving! Wel rekening houdend met bepaalde principes natuurlijk.

Wat is nu de bedoeling hiervan? Enerzijds wil ik gewoon weer fitter worden en dit op een plezante manier. Anderzijds wil ik de behaalde resultaten vergelijken met een klassiek (succesvol) uitgewerkt loopschema die ik reeds eerder heb gevolgd. Welke eveneens volgde op een lange passieve periode. Het idee achter dit projectje is, dat ik van mening ben dat men fysieke activiteiten moet doen die men graag doet. Wie het tegen zijn zin doet zal dit nooit blijvend volhouden. En al zeker niet zonder extra motivatie van een coach.

Verder zal ik trachten om wekelijks minstens 1 vlog te posten, zoals het filmpje hieronder. Blogs zoals deze zullen wellicht iets frequenter volgen, gespekt met enkele statistiekjes. In de loop van de komende weken zal ook de rest van de website verder afgewerkt worden.


Stats:
Gewicht:  77,5
Vet-% onderlichaam: 15,6
Vet-% bovenlichaam: 19
Afgelegde km’s #1: 9,1
Gevonden geocaches #1: 3 trad’s & 1 mystery
Totaal # stappen voorbije week: 86.047

Sportieve groeten, Kevin

Kevin @ Sportilicious

Bewegingsdeskundige & sportliefhebber.

Geef een reactie