Train The Coach #2

Halfelf ’s avonds, het is donkert en het miezert. De glooiende boulevard geeft enkel uitkijk op twee half verlichte boompartijen met daartussen een flauwe lichtbron. Opeens verschijnt er een schim in de verte al vanuit de beboste rechterzijde. Het is een hert dat beslist om enkele seconden dit beeldschone tafereel te vormen, alvorens weer het zwarte goed in te duiken.

Prachtige zichten tijdens het wandelen.

Het lijkt een filmfragment, maar het is hoe gisteren mijn avond afliep. Een avond waarbij een blij weerzien plaatsvond tussen enkele Oeganda-mountainbikers. En dit tijdens de openingsreceptie van de loungebrasserie De Pastorie. Uiteraard werden herinneringen uitgewisseld, echter het leukste was het smeden van vroege, nieuwe MTB-reisplannen naar Cuba.

Zeer slecht leesbare geo-tag op MTB-wijzer. Toepasselijk op een dag als deze.

Genoeg hierover, tijd om over “bewegen” te praten! Wel, over dinsdag kan ik kort zijn; geen activiteiten ondernomen. Gisteren daarentegen heb ik ondanks het druilerige weer toch wat stapjes gezet. Wederom ging ik geocaches zoeken. 5 Multi’s stonden op het programma en onderweg werd daar nog een traditional aan toegevoegd. Alles bij elkaar was dit goed voor meer dan 11 km zoek- en wandelplezier. Ook deze morgen op weg naar het werk moest nog de eindhalte van een multi afgewerkt worden. Een extra 3 km op de teller. Op naar de volgende…

Onverwachte bewonderaars bij het ontdekken van de geocache.

Stats 3 mei:                                                                            Stats 4 mei
15.771 stappen                                                                14.904 stappen
2670 verbrande calorieën                                         2380 verbrande calorieën

Kevin @ Sportilicious

Bewegingsdeskundige & sportliefhebber.

Geef een reactie