Train The Coach #6

En iets latere post dan ik had gehoopt… Maar drukte, gebrek aan rust, allerhande paperassen en een semi-grote schoonmaak, leiden mij af van het

Patricia & Christophe rijden een van de laatste hellingen van de dag op.

schrijven. Toch ben ik nog fysiek bezig geweest. Zo was er zondag de Belcantour in het mooie Heuvelland. Verschillende trajecten te keur, (MTB, cyclo) dus ik koos voor men favoriet, het langere MTB parcours. De 50km tellende tocht werd afgelegd met de 2 Oeganda buddy’s Patricia & Christophe. Nog voor de depart had ik echter een “soupape” probleem, de nieuwe binnenband bracht soelaas. Zeven kilometer later drong er zich echter opnieuw een sissend probleem op. Het velglint had de nieuwe band weten te doorboren. Door hulp van Christophe en nu een nieuwe binnenband van hem was ook dit euvel op te lossen.

Na pakweg 17km was er de eerste verfrissende stop, met daarbij nog 2 extra Oeganda buddy’s. Mario & Kurt ( & co) waren er de dorstigen aan het laven. Een leuk weerzien! Op weg hiernaartoe hadden we ook reeds ‘onze’ Jeroen tegen gekomen, de drijvende kracht achter deze knappe toer.
Een evengrote fietslus en enkele venijnige klimmetjes en afdaling later was er de tweede stop. Niet te lang treuzelen, want door het wat latere vertrek en de gekregen pech waren we al behoorlijk laat. Het laatste gedeelte werd dan ook vlotjes afgehandeld door onze beentjes. Ondanks dat ik dit jaar nog geen 100km op de MTB had gezeten.

Maandag werd er nog wat gejaagd naar enkele geocaches. Een multi werd gewandeld en de rest werd per MTB aangedaan. Daarenboven ga ik vanaf nu weer met de fiets naar het werk (16km enkel). Behalve des dinsdags omdat de baklessen dan doorgaan. Voor het overige geen trainingen gehad op dinsdag of deze woensdag.

Stats:
# Stappen afgelopen week: 102.793
Gewicht: 77,2kg
Vet-% bovenlichaam: 17,7
Vet-% onderlichaam: 14,8
Duur bewegingsmomenten vorige week: +11u

Kevin @ Sportilicious

Bewegingsdeskundige & sportliefhebber.

Geef een reactie