Train The Coach #7

Hellow sportievelingen! Even de tijd nemen om een kleine samenvattingen te geven over de voorbije periode. De fysieke activiteit bestond uit een mengelmoesje van geocachen al wandelend, geocachen per MTB en fietsen naar het werk. Al deze verplaatsingen zijn ook steeds te bekijken op mij Strava account. Af en toe gespekt met enkele foto’s.

Goed verstopt, wel gevonden. 🙂

Momenteel heb ik reeds 428 geocaches gevonden en tegen eind volgende week zou ik graag de kaap van 500 stuks overschrijden. Tegen het eind van de zomer hoop ik dan op 1000 stuks uit te komen. En mezelf een premium account cadeau te doen. Er staan reeds een paar leuke reeksjes gepland en er komen er ongetwijfeld nog hele leuke bij. Af en toe verdwijnen er ook. Dit door het respectloos gedrag van enkele medecachers. Vergelijkbaar met de semi-coureurs in het midden van de baan die de andere wielertoeristen een slechte naam geven.

Verder is het ook uitkijken naar het volgende weekend. Een reünie met de Oeganda-MTB’ers op zondag. (Waarschijnlijk vervolgd door een geocache maandag in de streek aldaar). En een iets meer speciale en spectaculairdere activiteit op zaterdag met de vrienden. Maar dit blijft nog even geheim. Een filmpje volgt als vanzelfsprekends

Over filmpjes gesproken, hieronder vindt u vlog #5. Tijdens een geocache te Nazareth. De reeks “Milo’s Toerke” is een echter aanrader ginds.
Stats kan u zoals gebruikelijk vinden onderaan de pagina.
Sportieve groeten, Kevin.

Stats:
Gewicht: 75,3 kg
Vet-% bovenlichaam: 17,9%
Vet-% onderlichaam: 13,6%

Kevin @ Sportilicious

Bewegingsdeskundige & sportliefhebber.

Geef een reactie